lördag 7 april 2012

03:51 på SPX

Snart är den här! Uppföljaren till succén 7 Oktober!
~03:51~
En Antologin fylld med episka serier av gamla goda vänner från Serieskolan i Gävle. Den kommer finnas på Seriemässan SPX som kommer hållas i Stockholm den 26-29 April.
Vill du ha mer information om den magnifika boken så besök gärna Facebook sidan där du också kan förhandsboka den och få den hemskickad - 

Omslaget
I den finns ju min och min kollegas serie "Legend" som är över 30 färglagda sidor fyllda med action, dramatik och flygande hajar.
Utspelar sig i en alternativ framtid där befolkningen lever på zeppelinare och att det finns en legend om en så kallad "mark" någonstans där nere bland molnen.
-"En del tror att om man faller och faller och faller tillräckligt länge så når man marken till slut"-

  
 Vi har även börjat med vår nästa projekt. En historia som utspelar sig i samma värld under ungefär samma tid som den förra och där jag fortfarande står för tecknandet och min käre kollega Jennie för manuset och färgläggningen.
 Legend var en historia jag genast blev förälskad i direkt när Jennie berättade om den och kände mig väldigt peppad på att få göra den. När Jennie berättade om de andra idéerna till serien hon hade i sin underbara skalle blev jag ännu mera pep på att få fortsätta med det!

 Den nya serien, som heter "Fall", tänker inte spoila om vad som händer, för jag vet knappt själv! 
Vet bara att det är ännu en underbar serie med ännu fler flygande hajar och mer drama.

3 kommentarer:

 1. Men du, båda framsidorna är ju skitläckra - speciellt den till Legend! ;) Hur grym haj som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Hajarna är så jäkla Badass!!! XD
   Dom kommer finnar att köpa på SPX ;3

   Radera
 2. Jag ser verkligen framemot att få läsa 03.51! Kommer bli minst lika episkt som 7:e Oktober. ^^ Och ert nya projekt verkar lovande ut, spännande! n__n

  SvaraRadera