fredag 10 juni 2011

UPPCON XI - 1 vecka senare

Idag är det en vecka sedan det efterlängtade konventet UPPCON i Uppsala ägde rum. Jag tror att det inte bara jag som kände sig ganska tom inombords när man kom hem och lägger sig på sängen i ren utmattning.
  Det har verkligen varit en riktig upplevelse med mycket intryck och kanske för mycket människor runt om en konstant. Jag hade då 2 bord på Artist Alley och jag trodde att det skulle vara de där små borden från förra året men det var det inte!! Då blev jag glad!! Och värsta utsikten!!!
     MEN var det någon som hittade oss på Artist Alley....TVEKSAMT för dom hade GÖMT oss längst upp, längst bort, längst in!!!!!!!!!! FUUUUUU...!!!!!!.......
  Inte nog med att ingen hittade oss, trappan började sedan brinna och hela planen evakuerades och efter det så stängdes den av ibland och begränsade antal besökare till oss ännu mer....Lite ledsen blir man :c


MEN turen vände!! till mitt bort iallafall. På lördags kvällen efter en lång dag av sittande och väntande så kommer folket äntligen efter alla event har slutat och söker sig uppåt och äventyrar. Många av dom dras till mitt bort, fast än jag kanske inte har de bästa saker att sälja. Men när man inte ätit ordentligt och bara suttit ett bra tag så blir man lite Crazy och det kan eventuellt ha varit de som fick folk att flockas runt mitt bort. För när jag gick på toa och var borta i 4 min så kommer jag tillbaka till en stor hög av folk och mina kollegor säger att folk vill ha mig!!!! MIG!!!! Är inte det de coolaste!!!

Även om jag kanske inte hade planerat att sälja nåt men hade blivit glad om jag sålt nån, så är jag nu EXTREMT glad över allt jag lyckats sålt!!!
   TACK SÅ MYCKET ALLA SOM KOM OCH HÄLSADE PÅ MIG VID MITT LILLA BORD!!!!
 Det som sålde mest, fast än jag trodde att det inte skulle sälja alls, var mitt lila fanzine "En Bögaktig Kärlek" som blev slutsålt!!!. Folk kom fram och pekade på den ock köpte den utan att ens titta i den!!! De e vågat!!! Det är ju titeln som gör den bra. Mina andra fanzine sålde inte lika bra men några exemplar försvann iallafall.
 Och så sålde jag några prints, fast den som jag trodde skulle sälja mest av sålde jag bara en utav och den som sålde mest var en ganska enkel BL bild med turkos bakgrund (som finns på bloggen).


Jag bevarade mina prints i en finfin portfolio som jag hade delat i två delar (inte bokstavligen). Den ena delen hade jag mina "vanliga" bilder i och dn den andra så hade jag mina Guro och Yaoi bilder. Jag kände att jag måste göra så med tanke på att det faktiskt finns mindre människor där som kanske råkar bläddra i den utan att jag märker det och då får jag skäll för att ha förstört deras sinnen....eller värre...:C
 Det var faktiskt några som köpte mina skräckbilder!! Dom var modiga!!!


Och så var det ju han också!!! Bögen som sålde Bögporr!!!! Han var fan bög...Jag hörde honom prata i telefonen på japanska och engelska med samma person, och det lät Inte som en tjej han pratade med och avslutade sedan hela samtalet med -" By by honey, love you!!"........Gay???
Dessutom så skrek han jså jävla högt så man nästan fick tinnitus om man stog framför honom.
Men han hade ju Gravitation Remixen!!!!!!!!!!!!!!! 350 st!!!!!!! NOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Jag kunde få alla för 3500. Skulle absolut köpt dom om jag hade pengarna....

Natalia Batista från Nosebleed Studio höll  i en väldigt bra föreläsning om Yaoi. Själv är jag en väldigt stor Yaoi fantast och jag kan säga att jag höll med varenda ord hon sa. Förutom några böcker som hon rekommenderade som jag kan tycka inte var så bra som hon sa att dom är. Annars stödjer jag henne till 100%!!!!!!
4 kommentarer:

 1. jag kan ha varit en av dem som dreglade över dina alster medan du var borta. -fick ju bara med mig ett visitkort hem. :/ anyho, hoppas se dig nästa uc och att förhållandena för försäljarna är lite bättre. ^^

  SvaraRadera
 2. Om det var vid Yaoi Å Guro pärmen så YES!!!! Jag tyckte väl att det var lite blött där en gång :/...
  Du skulle ha kommit tillbaka!! för jag var säkert bara på toa.
  Jo det var väldigt dåligt, men personalen gjorde sitt bästa för att förbättra situationen, och bäst för dom att det är bättre nästa år!!!>:) För då kommer jag ha ett helt bord för mig själv med en massa coola bilder ^^3 nu delade jag bord med ett par klasskompisar, fast det vara bara jag som fick sålt :3...hihi
  Kollade in din blogg också, SKITCOOLT!!! gillar verkligen stilen!! fortsätt så!!!

  SvaraRadera
 3. oh jah. det var mig du fick skura bort från dina alster. ^^' och yus!planen var att i stort sätt hänga vid artist's alley,men det blev inte riktigt så av olika anledningar.. en del sällskap, en annan tidigare hemkomst än räknat. MEN.nästa år blir det definitivt fetingmkt mer artist's alley för min del, åh då ses vi jävligt mkt mer säkert.:# till dess måste jag nästan uppmana dig detsamma - FORTSÄTT MED AWESUMSHITTET DU GÖR!!du är grym! X3'

  SvaraRadera
 4. !!!!!IIIIHHHHHHHGGGGG!!!!!!!!! TACKKKK!!!!!! Glad.....>:))))
  Jag ska producera som jag aldrig producerat förut!!!!!!!!!!!!! MER YAOI Å GURO ÅT FOLKET!!!!!!
  Du får sitta med mig vid mitt bord!!! Hela helgen!!!! 24/7!!!!! >:D
  Kom ihåg, om någon säger -"Ne vi ska inte till Artist Alley vi ska hitåt!!", så säger du -" F.U Bitch!! Jag ska till Artist Alley, och STANNA DÄR!!!!!! >:)

  SvaraRadera