lördag 12 maj 2012

SPX 2012

Äntligen kommer den! Inlägget om årets SPX! (blir inte så långt...)

Nyss så kändes det som om de var flera månader till SPX, och helt plötsligt så var den över! Inte så kul alltså....
 Men årets SPX har nog varit en av de bästa, hittills, och var en underbar upplevelse. Sålt saker, träffat folk och umgåtts med vänner.
  Började äventyret redan på onsdagen och kom in till sthlm men bussen då det va billigare än tåg och bekvämare då min väska vägde så in i helv#te mycket! Inväntar sedan i 2 timmar på skjuts för att hämta de "icke-riktigt-färdtryckta" 03:51 på stationen med en Latte i handen.

Torsdagen inleds med att hämta upp lite folk från stationen. Men då fick jag också vänta ett tag men passade på att leka Stockholmare och satte mig på ett kaffe med ännu en latte i handen och någon slags kulturtidning. Interesting indeed!
 Försäljningen började inte fören lördagen. Så på fredag så rantade vi alla runt stan, som på SF-bokhandel och Comics Heaven. Jag köpte inte lika mycket som jag brukade göra, men ett par Yaoi-böcker och en tidning blev det. Och så vi fikade lite, men ingen latte denna gång.

 Lördag. Uppställning av grejor inleds kl 09:30 och insläpp av allmänheten kl 11:00. En  massa folk. Underbart. Åvanför, vårt bord med Shin & Jennie som var fylld med massa fanzine och coola drakar.


 Försökte samla på mig så många signeringar som möjligt. Det gick så där.Fick av dom jag ville ha iallafall ^^