söndag 22 april 2012

SPX 2012!! Eller jag menar...SIS??

Sveriges Internationella Seriefestival 2012, före detta Small Press Expo och äger rum den 26-29 april i kulturhuset i sthlm.
 De e inte ens en vecka dit för f#an!!!! ;@;
Jag har då ett bord där med mina kära kamrater och de e då bord nr:1. 1 asså!!! Lite episkt kanske, bra och dåligt samtidigt också. De e de första bordet man kommer till men ser de inte förs en man ska ut där ifrån.  Men de e ju bara att göra de bästa av situationen!! :D

Det kommer finnas en salig blandning av fanzine, posters och en massa andra skumma grejor. Så titta gärna förbi vårt bort och säg "Hej!!!! :D"

fredag 20 april 2012

Böcker!!!

 Jag må inte ha mycket pengar att leva på i nuläget...
   Men det hindrar mig inte de minsta ett köpa fler böcker till min ganska så fulla bokhylla!!!
Jag köper dock inte lika ofta nu som jag gjorde förut. Inte för att jag har mindre pengar nu än förr, utan att jag redan har att jag vill ha ^^o  Men ibland så kommer det ut en bra bok som jag känner att jag vill ha. Det är sällan jag spontanköper en bok som jag inte har en aning om vad det är för något. Jag vill antingen veta vem det är som gjort boken, så jag vet om den e bra eller inte, eller ha läst den förut, så jag vet om den en bra eller inte. En tredjedel av min hylla har jag nog läst på internet innan jag köpt den. Inte så trevligt att chans-köpa en bok så visar sig vara dålig :C
 Köper mina böcker på Adlibris, faktiskt. Inte de stället man tänker har ett stort sortiment med Yaoi^^  Vill börja köpa från Amerikanska sidor, eller Japanska, men de e så mycket dyrare fast sortimentet är Så mycket större!! ;A;

  Här ser du bilder på de böcker jag köpte. En femtedel Yaoi denna gång och så var jag nog ganska olaglig också...fast de kan jag väl inte vara när man kan köpa den lagligt...eller??
Jag refererar till boken längst ner till höger som är en  Ocensurerad Shota Doujinshi på engelska, och finns på Adlibris :O  Han som gjort den är "Tsukumo Gou" och har gjort väldigt mycket och bra korta serier till en massa olika tidningar. Har läst en hel del av hans serier och gillar dom men är inge större fan.
 Blir nog inga böcker åt mig på ett bra tag nu :´C


Next in line to Read
Illigaru Desu


En av mina absorluta Favisar^^
The Tyrant who Fallt in Love 5




Entartete Shota
Poison Cherry Drive





Privare Teacher 2
Blue Exircist



Gjorde lite reklamaffischer till de fanzinen jag är med i ^^

 

torsdag 19 april 2012

The Sin Has Arrived

Nu har mina böcker kommit!!!
 16 kilo porr står nu på golvet i mitt rum XD

Ett litet, litet smaskig titt på vad som finns i ^^

lördag 14 april 2012

Poison in my Vanity

Fick en request av min kära vän Sting, mitt i SPX stressen, som jag bara inte kunde motstå att göra.
  Många känner kanske till den gamla Street Fighter karaktären "Poison" som kanske är den mest omtalade av de alla, jag vet inte, om vilken "kön" hen egentligen tillhör. Vissa nyare Steet Fighter spelare hävdar att det är en kvinna och allt bara är en myt med det finns tydliga bevis att Poison är en så kallar "New half", som är en Japans förteckning på en transsexuell person/man.

 Sting - Alla som jag har sett ritar Poison så himla kvinnlig och ser verkligen inte ut som en new half, så det skulle vara intressant o se hen i din stil :D
 Sa-chan - så du vill att jag ska rita en RIKTIG new half åt dig?
  Sa-chan - en riktig transsexuell person...
   Sa-chan - från man till kvinna...
    Sa-chan - en Shemale alltså!!??

Skissade först på A4 som jag sedan förstorade och spegelvände i datorn innan jag skrev ut på finare paper i A3. Tog sammanlagt 3 dagar att göra. En dag år skissen, en åt tuschandet och en åt färgläggningen.


 Och här jag jag färdiga resultatet >:D

Om vi vill veta mer om Poison så är denna video väldigt bra. Lång, men bra^^

lördag 7 april 2012

03:51 på SPX

Snart är den här! Uppföljaren till succén 7 Oktober!
~03:51~
En Antologin fylld med episka serier av gamla goda vänner från Serieskolan i Gävle. Den kommer finnas på Seriemässan SPX som kommer hållas i Stockholm den 26-29 April.
Vill du ha mer information om den magnifika boken så besök gärna Facebook sidan där du också kan förhandsboka den och få den hemskickad - 

Omslaget
I den finns ju min och min kollegas serie "Legend" som är över 30 färglagda sidor fyllda med action, dramatik och flygande hajar.
Utspelar sig i en alternativ framtid där befolkningen lever på zeppelinare och att det finns en legend om en så kallad "mark" någonstans där nere bland molnen.
-"En del tror att om man faller och faller och faller tillräckligt länge så når man marken till slut"-

  
 Vi har även börjat med vår nästa projekt. En historia som utspelar sig i samma värld under ungefär samma tid som den förra och där jag fortfarande står för tecknandet och min käre kollega Jennie för manuset och färgläggningen.
 Legend var en historia jag genast blev förälskad i direkt när Jennie berättade om den och kände mig väldigt peppad på att få göra den. När Jennie berättade om de andra idéerna till serien hon hade i sin underbara skalle blev jag ännu mera pep på att få fortsätta med det!

 Den nya serien, som heter "Fall", tänker inte spoila om vad som händer, för jag vet knappt själv! 
Vet bara att det är ännu en underbar serie med ännu fler flygande hajar och mer drama.

Skisspaus